tingeling

      DATUM: 2011-02-28 TID: 19:45:29


Tjena tjena! Stack på träning direkt efter skolan och efter det åt jag och duschade. Nu sitter jag här och slår upp lite info om Kanye West till celebrity speech som vi ska ha till engelskan. Nu ska jag fortsätta plugga fram till kl tio för då är det repris på femman, oscarsgalan. Älskar att se alla snygga kändisar men framför allt alla dessa döläckra klänningar. Kram!

I have it all

      DATUM: 2011-02-27 TID: 11:28:49














Tack för en underbar kväll igår! 

Hehe det blev en liten bildbomb från igår kväll. Idag hade jag tänkt att skriva klart lite saker till tidningsarbetet. Men innan det ska jag åka in på stan en snabbis för att titta till en kofta. Om jag hinner så ska jag ner och hälsa på Amanda. Hoppas ni får en bra söndag , puss!

Ny hårfärg?

      DATUM: 2011-02-26 TID: 21:12:54


Funderar på en ny hårfärg. Vet inte än om jag ska göra det hos frisör eller hemma, det lutar mer hos frisör eftersom jag är en lite fegis.
Sitter här med Josefine , ida och Sofie, vi tittar på filmoch ska snart fota lite mer ( eller jag vill! ) hehe. Syns imorgon, pusss!

what's my name

      DATUM: 2011-02-26 TID: 18:01:48




En helt underbar lördag på stan med Kristin. Strossade runt mest och fikade. Jag köpte två ting idag, halsbandet på bilden och en vanlig grå munkjacka. Det var till och med så varmt idag så att jag kunde ha på mig min tunna lila vår/höst jacka! wonderful. Ikväll så ska kanske Josefine, Ida och Sofie sova över hemma hos mig. Vi har inte varit med varandra på länge ( förutom på skolan såklart ) . Nu ska jag fixa lite smått och gått och hoppas på att de kan sova över, pusss!

ny header ny header ny header

      DATUM: 2011-02-25 TID: 23:00:34
Ny header, what do you think? Har haft en jätte bra kväll. Before my damination gick vidare! Imorgon ska jag på stan med Kristin det kommer bli väldigt bra. Jag har inte varit på stan på jätte länge, vilket är ett plus. Nu ska jag strax lägga mig, jag dör så trött jag är! pussssssssss.

fucking perfect

      DATUM: 2011-02-25 TID: 16:01:20


Äntligen fredag! Sista lektionen så åkte vi längdskidor och jag och Sofie var riktigt duktiga, vi åkte tre varv runt elljusspåret. Nu tittar jag på O.C fast det är slut snart. Senare ikväll efter träningen ska jag på musik direkt med några tjejer. Nu ska jag äta och sedan av till tränningen.

frozen

      DATUM: 2011-02-24 TID: 20:43:09




Bilder tagna imorse innan skolan, hur hann jag? Imorgon är det fredag vilket är väldigt skönt. Helgen börjar med träning sen efter det ska jag på musik direkt med några vänner. Nu hade jag tänkt att fortsätta med engelskan. Kyssar!

it's all you need

      DATUM: 2011-02-24 TID: 15:09:24


Fina vänner! Sitter här och tittat på sommarjobb. Jag kommer aldrig vara hemma i sommar så vi får se om det ens blir nått. En av träningarna ikväll blev inställd, lite tråkigt men ganska bra eftersom jag måste plugga inför engelska provet imorgon. Nu ska jag ta och börja med det. puss.

      DATUM: 2011-02-24 TID: 07:49:30
Hej. Lite ovanligt med ett inlägg på morgonen, iallafall för mig. Har ju trotsallt klivit upp halv sju istället för sju. Så nu hinner jag vara vid datan. Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag dra mig mot skolan. Vi hörs senare dudes ♥

smäckert

      DATUM: 2011-02-23 TID: 19:49:55


Jag och lovisa får bli underhållingen för denna bild.
Blev fika med Sofie på ragnars innan min engelska. Efter det har jag försökt mig på svenska boken som jag ska ha läst klart tills nästa vecka. Senare ikväll ska jag också sitta me de där jävla mainpoints....fan. Imorgon blir det två träningar för mig eller ja match/träning med damerna och sen en träning med laget. Vet inte om jag hinner träningen med laget eftersom jag måste klämma in engelska plugget inför provet på fredag. Nä nu ska jag äta lite taco, kysssssar!

wonderwall

      DATUM: 2011-02-22 TID: 20:43:35



Today is gonna be the day that they're gonna throw it back to you
By now, you should've somehow realized what you gotta do
I don't believe that anybody feels the way I do about you now

Backbeat, the word is on the street that the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before, but you never really had a doubt
I don't believe that anybody feels the way I do about you now

And all the roads we have to walk are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would like to say to you, but I don't know how

Because maybe you're gonna be the one that saves me
And after all, you're my wonderwall

Today was gonna be the day, but they'll never throw it back to you
By now, you should've somehow realized what you're not to do
I don't believe that anybody feels the way I do about you now

And all the roads that lead you there were winding
And all the lights that light the way are blinding
There are many things that I would like to say to you, but I don't know how

I said maybe you're gonna be the one that saves me
And after all, you're my wonderwall
I said maybe (I said maybe) you're gonna be the one that saves me
And after all, you're my wonderwall

I said maybe (I said maybe) you're gonna be the one that saves me
You're gonna be the one that saves me
You're gonna be the one that saves me


come around sunshine

      DATUM: 2011-02-22 TID: 17:43:25


HEEEEEY. Var med Josefine och Ida efter skolan, O.C och marie kex. Var nära att inte gå till skolan imorse, jag var alldeles för trött. Nu hade jag tänkt att plugga, har lite ångest att jag inte fick nånting gjort igår. Seeyoulater.

cross yourself out

      DATUM: 2011-02-21 TID: 20:46:07
Tumblr_lb77alc5rv1qbi264o1_500_large

Shoooo bre. Har tränat och ätit och är sjukt trött. Försöker att börja med lite plugg men det går inte. Ska nog ta med mig engelskan till sängen och plugga lite eller bara sova, det andra alternativet låter bättre. Vi syns 2morrow, kiss and hug.

rullar på

      DATUM: 2011-02-20 TID: 15:33:27








Bilder sen igår!

roooooock

      DATUM: 2011-02-20 TID: 14:45:43


Sorry att jag inte bloggade igår, kom hem sen stack jag över till Fanny. Idag var jag tungen att kliva upp kl tio för att lyssna på landslagets f91 förbundskapten, rätt kul faktiskt. Just nu tittar jag på den där mary, ska börja att redigera lite bilder från igår så att jag kan visa er. Nu ska jag fortsätta att se på filmen, sedan kl sex blir det träning, adios!

this fire

      DATUM: 2011-02-18 TID: 16:13:09
hejhej, nu åker jag till fölling med j/h, trevligt värre! Vi hörs imorgon!

hidden in the stars

      DATUM: 2011-02-17 TID: 15:57:27

hejhej. Har ätit popcorn och jag ska snart på träning, bra mat. Här är en video på min fina vän matilda när hon sjunger, du är grym gumman! Nu ska jag fortsätta att lata framför tvn, puss!


jag kommmer

      DATUM: 2011-02-16 TID: 19:51:44


Hello. Var på skolan sen stack jag på engelskan, kom hem och sedan tittade jag på erics träning. Nu sitter jag här och ska snart plugga lite engelska. Funderar på vad jag ska göra till helgen,orkar jag verkligen åka till föllinge, myskväll med några tjejer låter mycket roligare. Nu ska jag pumpa spotify med veronica och lisa på topp medans jag pluggar glosor. puss.

hellström y maggio

      DATUM: 2011-02-15 TID: 20:37:14
 

Håkan Hellström och Veronica Maggio kommer till yran i år! Mina favoriter iallafall. Idag var jag i skolan till 20 i fem, satt och jobba matte med några andra. Sen lagade jag middag, kycklingfile, klyfpotatis och tsatziki. mummma. Nu ska jag fortsätta att jobba med matten och sedan blir det cougar town.

I´M BACK

      DATUM: 2011-02-14 TID: 19:46:08
hahahahaahahahahhahaha, jag tog ett litet break på två veckor. Rätt skönt men nu är jag tillbacka. Jag har varit på cup i helgen här är några kort därifrån.







hahhahaha igen. LOL kameran var mest på hotellrummet som ni ser.